Specializovaný e-shop na sprchové žlaby a příslušenství


Spuštění e-shopu Leden 2017

17.01.2017 12:18

Na základě nesčetných dotazů ze strany zákazníků jsme se rozhodli vytvořit další specializovaný e-shop www.sprchovyzlab.cz , tentokráte se věnujeme sprchovým žlabům .

Moderní koupelna již dávno opustila linii vysoké sprchové vaničky a nějakého sprchového koutu , nebo zástěny vyrobených z materiálu , kde snad ani výrobce neví z čeho je výrobek vytvořen .  Dnešní trend je nerezový , nebo plastový žlab s nerezovou mřížkou a prostorný sprchový kout , dveře , většinou vyrobené z tvrzeného skla .

Postupně budeme přidávat další a další výrobce , kteří se ve výrobním programu věnují sprchovým žlabům . Prvním výrobcem těchto výrobků je PLAST BRNO , ale v brzké době jej budou následovat další výrobci a dovozci z ČR , poté tyto Naše domácí výrobce budou následovat výrobci z Evropské Unie .

Věříme , že se vám na těchto stránkách bude líbit a naleznete zde vše co se týká sprchových žlabů a v případě zájmu na stránkách a e-shopech , které máme ve správě naleznete další produkty , které by vás mohli zajímat.

Další stránky :

www.tzbkoupelny.cz

www.tzbzrcadla.eu

www.lux-aqua.cz

www.lux-aqua.sk

www.tzbeshop.cz

www.fepol.cz

Na ostatních e-shopech naleznete sprchové kouty , sprchové boxy , zástěny , sprchové dveře , vodovodní baterie , sanitární keramiku , zrcadla a zrcadlové skříňky , koupelnové doplňky , ale i radiátory , kotle , zásobníky vody , potrubní systémy a mnoho dalšího vodoinstalačního materiálu , který máme skladem , nebo jsme schopni tento materiál dodat v krátkých dodacích lhůtách k plné spokojenosti našich zákazníků .

                                                                                                                                  Váš tým TZBcentrum s.r.o.

—————

Zpět